Proseduurin huipputiimillä on ilo olla mukana Suomen odotetuimmassa ja tärkeimmässä elintarvikealan koulutuspäivässä Helsingin Messukeskuksessa 23.5.2023.
Elintarvikepäivä kokoaa keväällä 2023 sadat elintarvikealan asiantuntijat jo 52. kerran uuden tiedon, ruoka-alan tulevaisuuden, ajan ilmiöiden ja herkullisen ruuan pariin. Tämän kevään teemana on Tietoa, turvaa, teknologiaa. Teema luotaa tulevaisuuteen, oli sitten kyse teknologisista ratkaisuista, lainsäädännön muutoksista, uusista raaka-aineista, luomusta tai työelämän osaamistarpeista. Usean rinnakkaisohjelman herkullisessa kattauksessa on yhteensä lähes 30 puhujaa.
Tapahtuman verkkosivu: Elintarvikepäivä 2023.
Tapaat meidät tapahtumassa ja näyttelyssä pöytäpaikallamme, jossa mielellämme kerromme, miten huipputiimimme ja -tuotteemme auttavat sinua luomaan arjestasi herkullisen ja pikantin annoksen: toiminnanohjaus veistokselliseksi herkuksi.
Toivotamme mainiota Elintarvikepäivää, asiakkaillamme ei ole huolen häivää!
✨ Proseduuri. Luotettava kumppani. Toimialatuntemus.
Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.